Laatste nieuws over Netflix

Netflix verrast weer: Peaky Blinders seizoen 4 komt al

Het vierde seizoen van Peaky Blinders verschijnt razendsnel op Netflix. Terwijl vanavond (20 december) de laatste aflevering op televisie bij de BBC wordt uitgezonden, staat het complete vierde seizoen een dag later al klaar op Netflix in Nederland. Dat maakte de streamingdienst woensdag bekend.

Birmingham

Peaky Blinders speelt zich af in Birmingham in de jaren na de Eerste Wereldoorlog. Na de oorlog staat de grote Engelse stad er beroerd voor en wordt er door straatbendes gevochten om de macht in Birmingham. Eén van die straatbendes is de Peaky Blinders.

Peaky Blinders seizoen 4 op Netflix

Peaky Blinders seizoen 4 is vanaf 21 december volledig op Netflix te bekijken in Nederland. Het vierde seizoen volgt direct nadat door de BBC de laatste aflevering van het seizoen is uitgezonden. Het vierde seizoen van Peaky Blinders liep van 15 november en 20 december bij de BBC.  De zes fonkelnieuwe afleveringen zijn dus ook in no-time hier in Nederland te bekijken, via Netflix. Het was al bekend dat Netflix de streamingrechten voor de Verenigde Staten heeft voor Peaky Blinders, maar deze deal wordt nu ook doorgetrokken naar andere landen. Nederland is er daar één van en zodoende was de wachttijd op Peaky Blinders seizoen 4 zeer kort.

Het vierde seizoen volgt bovendien bijzonder snel, nadat het derde seizoen is verschenen op Netflix. Sinds eind juni staat seizoen 3 namelijk online bij de streamingdienst. Binnen een half jaar worden er wederom nieuwe afleveringen toegevoegd. Het is al bekend dat er in opdracht van BBC ook een vijfde seizoen van Peaky Blinders gemaakt zal worden. Dit zal in 2019 verschijnen. Hopelijk kan Netflix ook dan de nieuwste afleveringen weer zo snel toevoegen aan het aanbod in Nederland.

Kerstcadeau

Het vierde seizoen van Peaky Blinders kan gezien worden als een kerstcadeau van Netflix. De streamingdienst deelt wat dat betreft flink uit deze maand. Sinterklaas werd namelijk aangegrepen om bekend te maken dat alle seizoenen van Friends vanaf 1 januari te zien zullen zijn.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?