Laatste nieuws over Netflix

Netflix voert spanning op: nieuwe beelden House of Cards

Netflix heeft wederom nieuwe beelden van House of Cards seizoen 6 getoond. Ditmaal betreft het de officiële trailer van het finale seizoen. Eerder zagen we al korte teasers, maar de officiële trailer biedt een uitgebreidere blik op het zesde deel.

Claire Underwood

Niet Frank, maar Claire Underwood staat in House of Cards seizoen 6 in het middelpunt van de aandacht. De geschiedenis is bekend, maar met Claire Underwood aan het roer zijn niet alle problemen van de Verenigde Staten opgelost. Dat blijkt ook wel uit onderstaande trailer.

Op basis van de trailer kunnen we zelfs concluderen dat er meer chaos dan ooit tevoren zal zijn. In het zesde seizoen van House of Cards lijkt iedereen die betrokken is geweest bij het Witte Huis tijdens het tijdperk Frank Underwood zijn hachje te willen redden. Dat Doug Stamper altijd de rechterhand van Frank is geweest, wil bijvoorbeeld niet zeggen dat hij ook Claire Underwood steunt als president van de Verenigde Staten. De Underwoods hadden nooit veel vrienden, maar Claire lijkt er echt alleen voor te staan.

Desondanks lijkt ze niet van plan om van haar plannen af te stappen. Juist dat zorgt er weer voor dat het de mensen in haar omgeving tot wanhoop drijft. Bovendien heeft ze ook nog te maken met mensen waarmee Frank Underwood gewerkt heeft, maar niet het vertrouwen van Claire genieten.

Aftellen naar House of Cards seizoen 6

Met de officiële trailer van House of Cards seizoen 6 heeft Netflix de spanning wederom verder opgevoerd. Het aftellen naar de lanceerdatum – 2 november 2018 – is daarmee in volle gang. De meest succesvolle serie van Netflix komt dan tot een einde. Met name de laatste jaren waren turbulent voor de serie, vanwege de perikelen rondom Kevin Spacey. Fans in critici zijn daarom zeer nieuwsgierig naar het zesde seizoen, om te zien hoe de makers van House of Cards de problemen hebben opgelost.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?