Laatste nieuws over Netflix

Netflix voor onderweg

Verschijnen series Netflix Nederland

Op de bank Netflix kijken is leuk, maar je tijd nuttig besteden als je aan het reizen bent is ook belangrijk! Netflix heeft het sinds kort een stuk gemakkelijker gemaakt om deze activiteiten te combineren. Dankzij de offline-modus van de streamingsdienst kun je voorafgaand aan je reis je favoriete films en series op je app downloaden. Deze kun je dan zonder internet bekijken. In dit artikel lees je over hoe je dit het beste aan kunt pakken, welke apparaten je hier het beste voor kunt gebruiken en hoe je hier het beste op kunt besparen.

(Geen) Wi-Fi in de trein

Stel, je hebt een lange treinreis voor de boeg, maar je hebt geen massa aan mobiele data tot je beschikking, dan kun je twee dingen doen:

  1. Je anderhalf uur durende treinrit het slome ‘WiFi in de trein’ gebruiken om 30 seconden van een episode van Stranger Things te bekijken.
  2. Goed voorbereid op pad gaan door je favoriete films en series op ‘offline beschikbaar’ te zetten op een geschikt apparaat.

Wij kiezen in ieder geval voor de tweede optie. En als we het doen, dan doen we het goed: zorg ervoor dat je een groot scherm bij je hebt (bijv. tablet) en een goede koptelefoon. Nu hoef je bij de AH to go alleen nog een zak popcorn te halen en je creëert zo je eigen bioscoopervaring in de stiltecoupé.

Keuzestress vooraf?

Hartstikke leuk natuurlijk, dat offline streamen, maar het mooie van Netflix is natuurlijk dat je on the spot kunt bepalen wat je gaat kijken. Mocht je niet zo goed zijn in deze keuzes maken, dan kun je ook gaan voor een geschikt mobiel abonnement. Sinds kort is het namelijk een stuk goedkoper geworden om een abonnement te kiezen met heel veel mobiel internet. Kijk bijvoorbeeld naar T-Mobile: hier heb je unlimited data voor €35 per maand. Mocht je dus ook onderweg onbeperkt willen genieten van je Netflix account, dan is dit misschien ook een optie voor je!

Kan dit niet goedkoper?

Natuurlijk kan dit goedkoper. Mocht je inderdaad voor die bioscoop experience willen gaan dan ben je wel even wat geld verder. Maar Netflix ‘binge watchen’ in de trein komt ook niet zomaar aanwaaien! Gelukkig kun je op websites als Couponcode.nu kortingscodes en acties vinden die het aanschaffen van een mobiel, tablet of abonnement een stuk goedkoper kunnen maken.

Vind dus snel op Netflix.com uit welke series je offline kunt downloaden en ontdek hoe leuk reizen kan worden!

Krijg jij onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?