Laatste nieuws over Netflix

Netflix voorziet A Series of Unfortunate Events van seizoen 2

Netflix heeft A Series of Unfortunate Events seizoen 2 besteld. Het nieuws werd aangekondigd op een speciale website. Er komen dus nieuwe verhalen die zijn gebaseerd op de boeken van Lemony Snicket.

Lemony Snicket

Lemony Snicket is een pseudoniem van Daniel Handler en hij had veel succes met zijn boeken A Series of Unfortuanate Events. In 2004 werd hier al eens een verfilming van gemaakt. De film flopte niet, maar was ook geen doorslaand succes. Netflix zag er meer in en kwam begin 2017 met een serie.

A Series of Unfortunate Events seizoen 2 op Netflix

A Series of Unfortunate Events werd in januari aan het Netflix aanbod toegevoegd en in de maanden daarvoor was de reeks al veelvuldig gepromoot door de streamingdienst. Ook vanwege de populariteit van de boeken werd er reikhalzend uitgekeken naar A Series of Unfortunate Events en de kijker werd niet teleurgesteld. De mensen smulden van de acht afleveringen over de drie weeskinderen, die op de vlucht slaan voor graaf Olav.

Het tweede seizoen van A Series of Unfortunate Events werd maandag aangekondigd en dat werd uiteraard in geheel eigen stijl gedaan. Lemony Snicket schreef op een speciaal gelanceerde website een brief en uiteraard was de boventoon droevig. Snicket had Netflix namelijk nog zo gewaarschuwd om geen tweede seizoen van A Series of Unfortunate Events te maken. Natuurlijk gaf Netflix geen gehoor aan de smeekbede van de bijzondere auteur. Wel duurde het gezien de populariteit van A Series of Unfortunate Events lang alvorens seizoen 2 werd aangekondigd. Helaas is het hoge woord er nu toch uit.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?