Laatste nieuws over Netflix

‘Netflix werkt met Nintendo aan Legend of Zelda’

The_Legend_of_Zelda_series_logoWie is geboren in de jaren tachtig of negentig van vorige eeuw is er ongetwijfeld mee opgegroeid: The Legend of Zelda. Deze videogame van Nintendo was destijds de grote hit en roept bij menig twintiger en dertiger nog steeds warme gevoelens op. Voor deze groep is er wellicht goed nieuws, want Netflix en Nintendo zouden samenwerken aan een serie over The Legend of Zelda.

Vooralsnog blijft het bij geruchten, het bericht is nog niet bevestigd door Netflix en/of Nintendo. Bronnen dicht bij Netflix meldden echter aan The Wall Street Journal dat de plannen wel degelijk op tafel liggen, maar zich nog in een vroeg stadium bevinden. In The Legend of Zelda moet Link Prinses Zelda redden uit de handen van Ganon en natuurlijk zal dit ook in de live actie serie het belangrijkste verhaal worden.

Om te spreken over een mogelijke releasedatum is het nog te vroeg. De plannen liggen pas net op tafel bij Netflix en Nintendo en er zou zelfs nog een schrijver moeten worden aangewezen. Indien de gesprekken tussen beide bedrijven spaak lopen over deze serie zouden de ideeën zelfs nog in de prullenmand kunnen verdwijnen. Zou jij de komst van de serie The Legend of Zelda op Netflix toejuichen? Praat mee op Twitter met #LegendOfNetflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?