Laatste nieuws over Netflix

Netflix werkt niet goed op Samsung toestellen

Samsung netflix storing
Bezitters van een smartphone of tablet van Samsung kunnen hinder ondervinden tijdens het streamen van Netflix. Het probleem is al zeker sinds vrijdagochtend en het is de streamingdienst nog niet gelukt om het probleem te verhelpen. Vermoedelijk zal er een update met bugfixes uitgerold worden om een einde te maken aan de storing.

Op de help-pagina van Netflix wordt er melding gemaakt van het probleem met Samsung toestellen. Op help.netflix.com is het volgende te lezen: “We ondervinden momenteel problemen met streamen op bepaalde Samsung-apparaten. We werken aan een oplossing van het probleem. Onze excuses voor het ongemak.” Het is niet bekend gemaakt om welke apparaten van Samsung het precies gaat. Dat duidt er dus op dat het om verschillende modellen gaat, zowel smartphones als tablets van Samsung.

Het is onduidelijk hoe lang Netflix en Samsung nodig hebben om het probleem te verhelpen. Het is goed mogelijk dat er een update voor de applicatie van Netflix wordt uitgerold met een aantal bugfixes. Deze update zal het probleem dan moeten verhelpen. Blijf de Play Store daarom ook checken of er een update van de Netflix-app beschikbaar is. Daarnaast is het nuttig om de help-pagina (help.netflix.com) in de gaten te houden. Zolang hier de eerder genoemde tekst over de Samsung storing gemeld staat is het probleem met het streamen nog niet opgelost.

Vaker kleine storingen bij Netflix

Het feit dat Netflix aangeeft dat er een probleem is met Samsung apparaten geeft aan dat het gaat om een flink probleem. Het komt immers niet vaak voor dat Netflix te kampen heeft met grote storingen. Iedere dag zijn er er wel kortstondige storingen, maar een wereldwijde storing is alweer bijna een jaar geleden. Het huidige probleem met Samsung toestellen geldt overigens niet voor alle modellen. Het is dus ook goed mogelijk dat je gewoon kunt blijven streamen. Bij alle andere apparaten van andere merken zijn op dit moment geen problemen bekend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?