Laatste nieuws over Netflix

Never Have I Ever krijgt vierde en laatste seizoen

Never Have I Ever is nog voor het verschijnen van het derde seizoen verlengd. Er zal een vierde seizoen worden gemaakt, alleen is er wel een kanttekening. Maakster Mindy Kaling laat namelijk weten dat dit wel het laatste seizoen zal worden.

Opnames afgerond, seizoen 3 in zomer

De opnames van het derde seizoen van Never Have I Ever werden begin deze maand afgerond. Daarmee wordt er ingezet om het seizoen in de zomer te laten verschijnen op Netflix, net zoals het tweede seizoen ook in juli werd gelanceerd. Daarna zal er dus gewerkt gaan worden aan een vierde seizoen.

Romances en hilarische avonturen

“Naast de release in de zomer zijn we ook verlengd voor een vierde seizoen”, jubelt Kaling via haar sociale kanalen. “We kunnen niet wachten om alle romances en hilarische avonturen te onthullen die we voor jullie klaar hebben staan.”

Devi met Paxton.. of toch Ben…

Never Have I Ever draait om de Indische tiener Devi, die probeert om de leukste jongen van de school te versieren. Inmiddels is haar leven flink veranderd en is het de vraag hoe het verder zal gaan tussen haar en Paxton. Aan het einde van het tweede seizoen draaide Devi er namelijk niet meer omheen. Ze maakte haar relatie met Paxton wereldkundig, alleen op datzelfde moment verklapte Eleanor aan Ben dat ze eerder in het seizoen eigenlijk nog voor hem wilde gaan. Problemen in aantocht!  Hoe dit verder gaat zien we dus deze zomer.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?