Laatste nieuws over Netflix

New Amsterdam deze maand op Netflix

Netflix heeft de rechten aangekocht van New Amsterdam. Daarmee komt er binnenkort een nieuwe ziekenhuisserie naar de streamingdienst. Vanaf 15 februari mogen we meerdere seizoenen van de dramaserie op Netflix verwachten.

Meerdere seizoenen

New Amsterdam was in het verleden al te bekijken bij NET 5 en Ziggo Movies & Series, maar komt nu ook eindelijk naar Netflix. Terwijl in de Verenigde Staten dit jaar het derde seizoen van New Amsterdam uitgezonden gaat worden, meldt Netflix dat er vanaf 15 februari ‘seizoenen’ beschikbaar komen. We mogen er dan ook vanuit gaan dat de streamingdienst meteen twee seizoenen heeft aangekocht.

Ziekenhuisserie

New Amsterdam verscheen in 2018 voor het eerst. Het verhaal van de serie is gebaseerd op het boek Twelve Patients: Life and Death at Bellevue Hospital van Eric Manheimer. We volgen Dr. Max Goodwin die op weg is om medisch directeur te worden van één van de oudste ziekenhuizen van Amerika.

Max Goodwin wil de verwaarloosde faciliteit hervormen door de bureaucratie een halt toe te roepen. Het duurt dan ook niet lang tot hij tegen heilige huisjes inschopt om de levens van zijn patiënten te redden. Als daarvoor iedereen ontslagen moet worden, gaat Goodwin ook dat niet uit de weg.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?