Laatste nieuws over Netflix

New Amsterdam seizoen 4 heeft releasedatum op Netflix

Het  is eindelijk zover. Het langverwachte vierde seizoen van New Amsterdam komt naar Netflix. De ziekenhuisserie is ontzettend geliefd en het nieuwe seizoen is na een jaar wachten eindelijk klaar om naar de streamingdienst te komen.

Ziekenhuisserie

New Amsterdam is de laatste jaren uitgegroeid tot een veelbekeken ziekenhuisserie. Zowel in Amerika als in Nederland zijn mensen gaan houden van Dr. Max Goodwin. Hij speelt tenslotte de hoofdrol in de serie die gebaseerd is op het boek Twelve Patients: Life and Death at Bellevue Hospital. Max doet er alles aan om medisch directeur te worden.

Levens redden

En mocht hem dat lukken, dan heeft hij al grootse plannen klaar liggen. Hij wil een van de oudste ziekenhuizen van Amerika namelijk hervormen door een halt toe te roepen aan bureaucratie. Goodwin komt er echter al snel achter dat dat niet zo makkelijk gaat als gehoopt. Ondertussen doet hij er wel alles aan om de levens van zijn patiënten te redden.

Zomerse tijden

Exact een jaar later is het weer zover. Want op 1 juni 2023 zagen we het derde seizoen van New Amsterdam op Netflix verschijnen. En nu is het raak met het vierde seizoen. Want wederom is 1 juni de datum. 22 afleveringen zullen er verschijnen. Daarna is het nog wachten op het vijfde seizoen, die vermoedelijk in de zomer van 2025 zal verschijnen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?