Laatste nieuws over Netflix

New Amsterdam seizoen 4 verschijnt al razendsnel, maar wanneer volgt Netflix?

Met New Amsterdam heeft Netflix tegenwoordig weer een nieuwe ziekenhuisserie in zijn aanbod. Bij de streamingdienst kunnen we nu al aan de slag met twee seizoenen, maar in de Verenigde Staten is zelfs het derde seizoen al uitgezonden. Sterker nog, later deze maand gaat daar het vierde seizoen al van start. Maar wanneer volgen New Amsterdam seizoen 3 en seizoen 4 op Netflix?

Seizoenen

New Amsterdam ging begin 2019 van start bij NBC met een seizoen dat 22 afleveringen telde. Een jaar later volgde het tweede seizoen dat uit achttien afleveringen bestond. Tussen 2 maart 2021 en 8 juni 2021 werd het derde seizoen van New Amsterdam uitgezonden in de Verenigde Staten. Dat seizoen telde echter maar veertien afleveringen. Mede doordat de serie al begin 2020 werd verlengd voor drie extra seizoenen, is nu duidelijk geworden dat New Amsterdam seizoen 4 op 21 september van start gaat in Amerika. Het vierde seizoen telt weer 22 afleveringen.

Rechten

Nu het derde seizoen alweer een tijdje uit is en het vierde seizoen in aantocht is, vraag je je misschien af of New Amsterdam seizoen 3 dan niet al toegevoegd kan worden aan het aanbod van Netflix. Dat lijkt er helaas niet in te zitten en dat heeft alles te maken met de rechten van New Amsterdam. Op dit moment wordt het derde seizoen namelijk wekelijks uitgezonden bij NET5 en liggen de uitzendrechten voor de Nederlandse markt dus daar.

Het valt niet uit te sluiten dat, zodra seizoen 3 later dit jaar volledig is uitgezonden bij NET5, het seizoen alsnog naar Netflix zal komen. Voor nu verwachten we seizoen 3 helaas niet eerder dan begin 2022 op Netflix. Het goede nieuws is dat we ons de komende jaren wel mogen opmaken voor nog veel meer afleveringen van New Amsterdam. Nu al is duidelijk dat er naast het vierde seizoen sowieso nog een vijfde seizoen verschijnt. Tijdens het wachten op New Amsterdam seizoen 4, kun je op Netflix wel aan de slag met soortgelijke series Lenox Hill en Chicago Med.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als New Amsterdam seizoen 3 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?