Laatste nieuws over Netflix

New Amsterdam ziet Dr. Vijay Kapoor de serie verlaten

Een grote klap voor fans van New Amsterdam. In het derde seizoen wordt er namelijk afscheid genomen van één van de hoofdpersonages. Dr. Vijay Kapoor zal de ziekenhuisreeks gaan verlaten. De reden hiervoor is helaas vrij heftig. Sinds de lancering van de eerste twee seizoenen van New Amsterdam op Netflix is de serie steevast terug te vinden in de dag top-10.

Volledig vertrek uit de serie

Voor het derde seizoen zal op Netflix nog enige tijd moeten worden gewacht, want de reeks draait momenteel in de Verenigde Staten op NBC. Het huidige seizoen speelde in op de corona pandemie, waar ook het ziekenhuispersoneel de grote gevolgen van ondervond. Het seizoen loopt richting de helft en nu is duidelijk geworden dat Dr. Kapoor zal vertrekken. Het zal gaan om een volledig vertrek uit New Amsterdam, zo hebben de makers bevestigd. De reden hiervoor is ook bekend.

Vrouw ernstig ziek

Acteur Anupam Kher maakte een aantal dagen geleden bekend dat zijn vrouw, actrice Kirron Kher, ernstig ziek is. Ze heeft een vorm van bloedkanker. “Ze ondergaat momenteel een behandeling en we zijn er zeker van dat ze hier sterker uit zal komen dan voorheen. We zijn erg gezegend dat ze wordt verzorgd door een fenomenaal aantal artsen”, zo liet Anupam Kher weten aan The Hindustan Times.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?