Laatste nieuws over Netflix

New York Comic Con 2017: Shadowhunters • Riverdale

Shadowhunters seizoen 3

In New York is momenteel Comic Con aan de gang en uiteraard is er daar ook veel aandacht voor series die draaien op Netflix. Zo werden op de tweede dag van het evenement panels gehouden van Shadowhunters, Black Mirror, Riverdale, Star Trek: Discovery en Voltron. Uiteraard met nieuwe beelden, of nieuws over het opkomende seizoen.

Shadowhunters seizoen 3

Het derde seizoen van Shadowhunters gaat in april 2018 van start. De serie wordt in Amerika in opdracht van de zender Freeform gemaakt en daar is de eerste aflevering van Shadowhunters seizoen 3 vanaf 3 april te bekijken. In Nederland is Shadowhunters vanaf het eerste seizoen te volgen via Netflix. Daags na de uitzending in Amerika verscheen een gloednieuwe aflevering in Nederland. Indien Netflix die deal ook voor het derde seizoen van Shadowhunters weet vast te houden, dan start het nieuwe seizoen in Nederland dus op woensdag 4 april. Tijdens New York Comic Con werd ook de eerste trailer van seizoen 3 getoond.

Black Mirror seizoen 4

Op New York Comic Con was er ook aandacht voor het nieuwe seizoen van Black Mirror, dat dit jaar nog op Netflix moet verschijnen. Charlie Brooker, bedenker van de serie, en Annabel Jones, betrokken bij het creatieve proces, waren aanwezig bij het panel om over het nieuwe seizoen te praten. Ook was er een verrassende aanwezige bij het panel. Niemand minder dan Jodie Foster verscheen namelijk ten tonele. Foster is namelijk ook betrokken bij het vierde seizoen van Black Mirror. Zij regisseerde de eerste aflevering: Arkangel. Die aflevering werd dan ook nadrukkelijk besproken tijdens het panel van Black Mirror.

Riverdale seizoen 2

Het tweede seizoen van Riverdale staat voor de deur en werd ook in New York besproken. Vanaf 12 oktober is de nieuwste aflevering van het extra lange nieuwe seizoen te zien. Jon Goldwater en Alex Segura spraken namens Archie Comics over Riverdale seizoen 2. Het duo is enorm enthousiast over het vervolg. Volgens Goldwater is het tweede seizoen nog beter, terwijl hij al zeer onder de indruk was van seizoen 1. Natuurlijk ging het ook over de spin-off van Riverdale: The Chilling Adventures of Sabrina. Aguirre-Sacasa is aangesteld als showrunner en de casting is begonnen. Volgens Goldwater zullen alle Riverdale-fans ook zeker van The Chilling Adventures of Sabrina gaan houden. Wel wordt de spin-off een stuk ‘donkerder’.

Star Trek: Discovery seizoen 1

Star Trek: Discovery greep New York Comic Con aan om een nieuw personage in de serie te teasen. Dr. Hugh Culber zal in de nieuwste aflevering geïntroduceerd worden. Hij wordt gespeeld door Wilson Cruz en hij verscheen zelf op het podium om het nieuws kenbaar te maken. Dr. Hugh Culber is dus vanaf aflevering 4 te zien in Star Trek: Discovery. Ook de rol van kapitein Philippa Georgiou werd besproken tijdens het panel in New York. Om spoilers te voorkomen laten we achterwegen wat er precies verteld is. Nieuwsgierigen kunnen hier klikken.

Voltron Legendary Defender seizoen 4

Tijdens New York Comic Con werd bekend dat het vierde seizoen van Voltron Legendary Defender veel eerder verschijnt dan verwacht. Vanaf vrijdag 13 oktober is het namelijk al zover. Het vierde seizoen zal uit zes afleveringen bestaan. Aanvankelijk dachten de fans dat het derde seizoen in twee delen was gesplitst, maar dat blijkt dus niet het geval. Vrijdag begint dus een geheel nieuw seizoen en tijdens Comic Con werden de eerste beelden alvast getoond.