Laatste nieuws over Netflix

Nieuw beeldmateriaal House of Cards seizoen 3

Netflix heeft weer nieuwe beelden van House of Cards gepubliceerd om het derde seizoen, dat 27 februari van start gaat, onder de aandacht te brengen. In de promovideo van dertig seconden hebben, natuurlijk, Francis en Clair Underwood de hoofdrol.

Let op: onderstaande informatie kan spoilers bevatten!

In de video is te zien hoe president Frank Underwood en First Lady Clair Underwood in het Witte Huis op de foto gaan. Zij moeten op de gevoelige plaat gelegd worden voor de officiële portretten. Er wordt meteen duidelijk dat Frank en Clair in een moeilijke fase zitten. Frank staat achter de zittende Clair en legt tijdens het poseren zijn hand op haar schouder. Frank constateert dat Clair zich hier niet helemaal prettig bij voelt. Vervolgens vraagt de fotograaf of er iets meer gelachen kan worden, waarna Clair moeizaam een glimlach op haar gezicht tovert. Het moge duidelijk zijn dat er iets is gebeurd, waardoor in ieder geval Clair niet helemaal lekker in haar vel zit.

Bekijk hier de nieuwe beelden van House of Cards:

 

In House of Cards in 14 screenshots blikken we in de aanloop naar 27 februari vooruit op het derde seizoen van House of Cards, met iedere dag één screenshot uit een aflevering.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?