Bridgerton Laatste nieuws over Netflix

Nieuw Bridgerton prequel-boek aangekondigd over Queen Charlotte

De Bridgerton-reeks wordt uitgebreid met een nieuw boek. Terwijl fans aan het wachten zijn op alweer het derde seizoen van de serie, wordt achter de schermen ook gewerkt aan een nieuw boek. Het wordt een verhaal dat geschreven wordt door Julia Quinn, die ook verantwoordelijk is voor de rest van de boeken, in samenwerking met Shonda Rhimes. Zij is verantwoordelijk voor de bijbehorende Netflix-serie.

Queen Charlotte

Het nieuwe boek wordt een prequel op de Bridgerton-boekenreeks die al bestaat. Het draait om Queen Charlotte. In het meest recente seizoen kregen we al iets meer over haar huwelijk, maar dit prequel boek gaat daar dieper op in. Het boek vertelt het verhaal van hoe het huwelijk van de jonge koningin met koning George zowel een geweldig liefdesverhaal is als een maatschappelijke verschuiving veroorzaakte.

Aansluiten op spin-off

Het boek is bedoeld om aan te sluiten op de Bridgerton spin-off die Netflix eerder aankondigde over Queen Charlotte. Daarin worden we meegenomen naar het verhaal van de jonge koningin. Julia Quinn is dolgelukkig met de kans die ze krijgt. “Ik ben vooral heel blij dat ik de kans krijg om te schrijven over Queen Charlotte, die niet in de originele romans stond.”

“Haar personage – en Golda Rosheuvels briljante vertolking – was een hoogstandje en ik denk dat lezers het geweldig zullen vinden om een kans te krijgen om haar beter te leren kennen.” Wanneer Queen Charlotte op Netflix verschijnt is nog niet bekend. Ook is het nog niet duidelijk wanneer het boek wordt uitgebracht.

Niets missen van Bridgerton? Volg deze Facebook groep!

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Queen Charlotte op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?