Laatste nieuws over Netflix

2015 begint met nieuw seizoen Arrow en Grimm

arrowHet jaar 2015 zal voor de liefhebbers van Arrow, Grimm en Revolution goed beginnen. Van deze drie series wordt namelijk op 1 januari 2015 een nieuw seizoen toegevoegd aan het aanbod.

Bij Arrow gaat het om seizoen 2, nadat op 1 januari 2014 al het eerste seizoen was toegevoegd. Arrow gaat over een rijke playboy met een bijzondere gave, nadat hij vijf jaar vermist is geweest. Met zijn speciale pijlen probeert hij het kwaad tegen te gaan.

In Grimm proberen mensen de wereld te beschermen tegen monsters die uit sprookjes tot leven zijn gebracht. Dat hebben we in de eerste twee seizoenen al kunnen zien en vanaf donderdag 1 januari 2015 gaat het in seizoen 3 verder.

De eerste titels die op de eerste dag van het nieuwe jaar online verschijnen zijn dus bekend. Maar wij weten zeker dat het hier niet bij zal blijven. Iedere eerste dag van een nieuwe maand wordt er veel nieuw aanbod toegevoegd door Netflix en dat zal op 1 januari niet anders zijn. Vorig jaar kwamen er bijvoorbeeld op nieuwjaarsdag ook enkele tientallen films/series bij. Wat er naast Arrow en Grimm nog meer nieuw zal verschijnen blijft nog een paar dagen een verrassing.

Van Revolution staat momenteel één seizoen op Netflix, maar daar komt op 1 januari 2015 verandering in. Het tweede seizoen zal dan namelijk volledig online verschijnen. Het tweede seizoen telt 22 afleveringen van zo’n 45 minuten. Genieten dus!

Klik hier om het overzicht te zien van series die nog verwacht worden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?

1 Reactie