Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 10 2019

Netflix heeft een topweek achter de rug met 33 nieuwe titels in het aanbod. Onder meer de Netflix Original The Order die al vergeleken werd met The Vampire Diaries werd toegevoegd aan het aanbod. Daarnaast was er weer volop nieuws van het Netflixfront.

Overlijden Luke Perry

De week begon met het slechte nieuws omtrent Luke Perry. De acteur uit Riverdale overleed op maandag nadat hij een zware beroerte had gehad. Zijn overlijden sloeg bij veel van zijn collega’s in als een bom en zelfs de opnames van het derde seizoen van Riverdale lagen een paar dagen stil. Vanaf nu worden alle nieuwe Riverdale-afleveringen opgedragen aan Luke Perry (Fred Andrews in Riverdale).

Arrow, The Sinner en On My Block

Aegelopen week kregen we ook te horen dat het na acht seizoenen klaar is voor Arrow. De serie krijgt nog één ingekort seizoen en daarna is het klaar voor de losse serie over Oliver Queen alias Green Arrow. Voor The Sinner was er wel goed nieuws. De anthologie-serie kan rekenen op een derde seizoen waarin Matt Bomer uit White Collar de hoofdrol speelt.

Tevens is een trailer verschenen van On My Block seizoen 2 die een grote cliffhanger lijkt te verklappen en zijn de eerste beelden van de Nederlands Belgische serie Undercover verschenen.

Romcoms in aantocht

Afgelopen zomer konden we omdopen tot de Summer of Love met romcoms als To All The Boys I’ve Loved Before en The Kissing Booth op Netflix. De komende tijd kunnen we nog veel meer romantische komedies bij de streamingdienst verwachten. Zo verschijnt binnenkort Someone Great met Jane the Virgin-actrice Gina Rodriguez in de hoofdrol en wordt er gewerkt aan Holidate met Emma Roberts.

Deze titels verschenen in week 10 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?