Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 10 2020

Week 10 van 2020 bracht twintig nieuwe titels in het aanbod van Netflix. Het is even wat rustiger ten opzichte van de afgelopen weken, dat kon niet gezegd worden voor het nieuwsfront. Daar was Netflix namelijk ontzettend druk.

Trailers van topseries

Zo zijn er heel wat series die deze week een trailer zagen verschijnen. Het begon met het derde seizoen van Élite. Daarna waren Ozark seizoen 3 én La Casa de Papel seizoen 4 aan de beurt. Duidelijk is dat we de komende weken met veel plezier uit kunnen kijken naar deze nieuwe reeksen.

Supergirl is zwanger

Ook zijn er volledig nieuwe series op komst, waarvan beelden verschenen. Bijvoorbeeld het waargebeurde Unorthodox en de Noorse horrorserie Bloodride. Vanuit Noorwegen kwam ook het nieuws dat Ragnarok is verlengd voor een tweede seizoen, terwijl AJ and the Queen juist gecanceld is. Hoe het voor het komende seizoen met Supergirl gaat is even de vraag, want Supergirl is zwanger!

Lucifer, The 100 en Virgin River

Dan verscheen er deze week over drie grote series nog nieuws. Tom Ellis heeft een contract getekend, waardoor een zesde seizoen van Lucifer weer een stap dichterbij is. The 100 heeft een releasedatum voor het slotseizoen en de cast van Virgin River heeft zes nieuwe acteurs.

Deze titels verschenen in week 10 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?