Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 11 2018

Het gaspedaal weet Netflix de laatste weken goed te vinden, want ook in de elfde week van 2018 zijn er weer 38 films en series toegevoegd aan het aanbod. Daarnaast was de streamingdienst afgelopen week weer veelvuldig in het nieuws.

‘Dr House’ in The Crown

Zo opende week 11 met het nieuws dat Hugh Laurie vanaf The Crown seizoen 3 in de huid van Prince Philip zal kruipen. De gehele cast van The Crown wordt vervangen en ‘Dr House’ neemt dus vanaf The Crown seizoen 3 de plaats in van Matt Smith.

Verder was het ook de week van Annihilation, weer een film die door Netflix is aangekocht en de bioscopen overslaat. De film, waarin Natalie Portman de hoofdrol speelt, werd door de recensenten positief ontvangen. Ook wij keken met een kritische blik naar Annihilation en schreven daar deze review over.

Het was ook de week waarin verschillende series die niet van Netflix zijn, maar wel exclusief bij ze te zien zijn in het nieuws waren. Zo verscheen van The 100 seizoen 5 eindelijk de langverwachte trailer. Het was direct smullen geblazen, want de trailer duurde liefst vier minuten. Ook gonsde het van de geruchten over The Sinner seizoen 2. Er zou een tweede seizoen zijn besteld en vrijdag werd het dan officieel bevestigd.

La Casa de Papel is eveneens geen echte Netflix-serie, maar wel via de streaminggigant hier te bekijken. De Spaanse serie is in Nederland enorm populair geworden en ondertussen is het bekend geworden wanneer het tweede seizoen verschijnt. Travelers gaat wel verder als een echte Netflix Original Serie. Voorheen was Travelers in handen van een Canadese zender en had Netflix de exclusieve streamingrechten buiten Canada. Nu heeft Netflix zelf een derde seizoen van Travelers besteld.

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?