Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 11 2019

Netflix heeft in week 11 alweer 41 nieuwe titels aan het aanbod toegevoegd. Behalve qua nieuwe titels was er ook heel wat te melden vanaf het nieuwsfront.

Een baby op komst

De nieuwsweek werd geopend door heugelijk nieuws, want in Aldovia blijkt een kindje op komst. A Christmas Prince krijgt een derde deel: The Royal Baby. Ook werd de trailer gelanceerd van Santa Clarita Diet, werd de releasedatum bekend van de Nederlands-Belgische serie Undercover en is The Blacklist verlengd met een zevende seizoen.

Jane the Virgin en een ontslag

In april mogen we ons opmaken voor een nieuw seizoen van Jane the Virgin op Netflix en de titels die in het restant van maart verschijnen zijn ook bekendgemaakt. De showrunner van Bodyguard meldt dat er wordt gewerkt aan het realiseren van een tweede seizoen en Netflix verraste met de release van de documentaireserie over Madeleine McCann. De week eindigde wel in mineur. One Day at a Time is gecanceld, terwijl Lori Loughlin is ontslagen en dus niet meer terug zal keren in When Calls the Heart en Fuller House.

Deze titels verschenen in week 11 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?