Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 12 2018

Met 26 titels hebben we een gemiddelde week achter de rug op Netflix als het gaat om nieuw aanbod. Qua nieuws was er ook heel wat te melden, want de agenda voor april is bekendgemaakt.

Hele drukke aprilmaand

De maandelijkse lijst der lijsten is vrijgegeven door Netflix, met alle nieuwe titels in april. Daarop staan heel veel populaire series met een nieuw seizoen, zoals Jane the Virgin en La Casa de Papel. Ook is er eindelijk duidelijk geworden wanneer The Originals en The 100 gaan beginnen, deze series hebben opnieuw wekelijkse afleveringen waardoor de episodes gelijklopen met de Verenigde Staten.

Voor verderop in 2018 kunnen we ook alvast gaan uitkijken naar The Rain. Deze Deense Original Serie wordt nu al vergeleken met The 100 en Lost. De lanceerdatum is bekend. Goed nieuws is er tevens voor de fans van Shooter, want het derde seizoen gaat veel eerder van start dan gedacht werd.

Formule 1 naar Netflix

De nieuwsweek werd afgesloten in Australië. Op het circuit van Melbourne begon het Formule 1-seizoen en daar werd bekend dat Netflix een docuserie gaat maken over de raceklasse. Hierop moeten we nog wel even wachten, want het hele 2018-seizoen zal worden belicht. Het weekoverzicht besluiten we zoals altijd met alle nieuwe titels op een rij:

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?