Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 12 2020

Netflix heeft deze week 32 nieuwe titels toegevoegd aan het aanbod. In de week zagen we onder meer The Letter for the King verschijnen, met een flink Nederlands vleugje.

Producties stil en vertraagd

Ook voor Netflix werd de nieuwsweek behoorlijk gekleurd door het coronavirus. Nagenoeg alle opnames zijn komen stil te liggen, alleen The Crown heeft nog wel doorgewerkt. Dit omdat er nog maar één opnamedag gepland stond. De eerste gevolgen zijn nu ook zichtbaar. Want Fargo seizoen 4 zal pas later gaan beginnen. Riverdale en The Flash liggen voorlopig eveneens stil, al gaat het hier om een geplande break. Wel bestaat de kans dat de seizoenen verkort zullen worden.

April wordt heel fraai

Ondertussen heeft Netflix al wel bekendgemaakt waar we in april zoal naar mogen gaan uitkijken. De Quentin Tarantino-film Once Upon a Time in Hollywood is binnen een jaar van de bioscoop naar Netflix. De Belgische bekroonde thrillerserie De Twaalf komt eraan, net zoals het tweede seizoen van El Dragon en het slot van La Casa de las Flores. Wie niet meer terug zal keren is Stephen Amell als Arrow. Tenslotte is de cast bekendgemaakt van de film Mijn Beste Vriendin Anne Frank.

Deze titels verschenen in week 12 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?