Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 13 2018

Met 167 nieuwe films en series op Netflix ligt er een week achter ons zoals je ze zelden ziet. De start van een nieuwe maand is altijd goed voor veel nieuwe titels, maar 1 april zorgde voor een extreme aanbodexplosies met liefst 102 nieuwkomers op één dag.

Beste van de Maand

Omdat de maand maart werd afgesloten en april van start is gegaan werd er afgelopen week ook teruggeblikt op de maand maart. Welke titels zijn er bijgekomen die absoluut de moeite van het kijken waard zijn? We hebben lijstjes met de Beste Films, Beste Series en Beste Docu’s van de maand samengesteld.

Aniston & Sandler

Week 13 was ook de week waarin naar buiten kwam dat Adam Sandler en Jennifer Aniston weer gaan samenwerken en wel voor een Netflix Original Film. De twee werkten in 2011 ook al samen voor Just Go With It en dat zou de Hollywoodsterren allebei erg goed bevallen zijn. Ze hadden de wens om nog eens samen te werken en Murder Mystery biedt hen die kans nu.

Niet Laurie, maar Menzies in The Crown

Tobias Menzies is door The Crown gecast als Prins Philip voor het derde en vierde seizoen. Vanuit Groot Brittannië werden er geruchten opgevangen dat Hugh Laurie Matt Smith zou vervangen als Prins Philip, maar het is Menzies geworden. Nadat het nieuws in Hollywood naar buiten werd gebracht bevestigde Netflix het nieuws. De acteur is onder andere bekend van Game of Thrones en Outlander en zal de komende seizoenen dus in The Crown te zien zijn.

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?