Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 14 2019

De teller is in de eerste week van april uitgekomen op 51 nieuwe titels op Netflix. Het was qua aanbod dan ook een fraaie week, maar het nieuws was misschien nog wel indrukwekkender.

La Casa de Papel en Lucifer

Twee van de meest geliefde series kwamen met nieuws. La Casa de Papel seizoen 3 heeft namelijk een releasedatum te pakken, terwijl Lucifer met een grappige promo het startschot richting seizoen vier inluidde. Ook The Rain seizoen 2 komt er aan en verschijnt in mei. In mei zal de veelbesproken Ted Bundy-film verschijnen en deze maand nog komt er een nieuwe reeks van De Fabeltjeskrant.

Series verlengd

Andere series werden verlengd. Zo kwam de officiële bevestiging over After Life, is eindelijk het groene licht gegeven voor The Umbrella Academy en blijkt Undercover al voor de release op Netflix begonnen te zijn aan de opnames van het tweede seizoen. Tenslotte zal Suburra eveneens terugkeren voor een derde seizoen.

Seizoenen pardoes verdwenen

Slecht nieuws was er deze week helaas ook. Zo blijkt het vijfde seizoen van Better Call Saul tot 2020 op zich te laten wachten. Springvloed seizoen 2 verscheen afgelopen week, maar verdween razendsnel. Een technisch probleem zo bleek. Van The Good Wife is het zevende seizoen ook verdwenen, hierbij gaat het om een rechtenkwestie.

Deze titels verschenen in week 14 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?