Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 14 2020

Netflix heeft een hele mooie week achter de rug. De maand april is los en wel met een ware explosie. Meer dan honderd titel waren er te verwelkomen, waardoor de teller uiteindelijk uitkwam op 124 nieuwe films, series en documentaires.

La Casa de Papel ‘gewoon’ in Spaans

De meeste aandacht daarbij was er uiteraard voor La Casa de Papel seizoen 4. Wel waren er wat issues met de taal, want bij veel gebruikers was dit opeens automatisch op Engels ingesteld. Dit is eenvoudig terug te zetten naar Spaans.

Vervolg Tiger King

Veel aandacht is er ook voor Tiger King. De truecrime documentaireserie gaat als een lopend vuurtje rond en het ontlokte Caroline Baskin om zich te uiten. Het is nu ook bekend geworden dat er een extra aflevering zal worden gemaakt.

Gecanceld, uitgesteld en naar voren gehaald

Geen nieuwe afleveringen zullen er komen van V-Wars en October Faction, allebei deze series zijn gecanceld. De wekelijkse series zoals Riverdale en The Flash gaan voorlopig wel door, maar de herstart is wel uitgesteld. Omgekeerd is de docuserie The Last Dance over Michael Jordan juist naar voren gehaald. Er zijn deze week ook twee series verlengd. Locke & Key krijgt een tweede seizoen, Castlevania gaat al op voor een vierde.

Deze titels verschenen in week 14 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?