Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 15 2020

Netflix heeft deze week weer flink doorgestampt met het toevoegen van nieuwe films, series en documentaires. Daarbij aardig was klassiekers en ook kersvers materiaal. Met onder meer de special rondom Tiger King.

La Casa de Papel

De week stond nog altijd voor velen in het teken van La Casa de Papel. De Spaanse reeks krijgt mogelijk een spin-off! Daarnaast gaat er een hele gave theorie rond, over Tatiana en Alicia.

Ricky Gervais

De komende weken kunnen we alweer aan de slag met heel wat nieuwe series. Zo is de trailer van Fauda seizoen 3 gelanceerd en maken we ons ook op voor After Life seizoen 2. Ook de reeks van Ricky Gervais heeft een trailer.

Tiger King

Van het true-crime front komt de komende week The Innocence Files én daarnaast ook nog een extra aflevering van Tiger King. Daarin zullen alle betrokkenen terugkijken op de heftige weken sinds de release van de reeks. De maand mei is nog wel even weg, toch zijn hiervoor inmiddels de eerste series bekend. Dead to Me komt terug met het tweede seizoen en de makers van The Office lanceren Space Force. Tenslotte heeft Hallmark aangekondigd dat er toch een vijfde seizoen van Chesapeake Shores komt en heeft Netflix vier opties toegevoegd voor ouderlijk toezicht.

Deze titels verschenen in week 15 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?