Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 16 2018

Het was op Netflix qua nieuwe titels een iets rustigere week dan de weken daarvoor het geval was. Met 31 nieuwkomers zijn er echter nog altijd meer dan voldoende films en series bijgekomen. Wat nieuws betreft was het weer een heel ander verhaal, want Netflix organiseerde een evenement in Rome.

Nederlandse Netflix Original

In Rome maakte Netflix onder andere meer bekend over de Nederlandse Netflix Original. Naast Undercover, wat geen volledige Original wordt, is er nu een échte Netflxi Original van eigen bodem aanstaande. De streamingdienst gaf meer details over deze serie prijs. Bijvoorbeeld dat de Gouden Eeuw een belangrijke rol speelt in deze horrorserie.

La Casa de Papel seizoen 3

Het beste nieuws van de week was ongetwijfeld dat Netflix een derde seizoen van La Casa de Papel heeft besteld. Netflix zorgde er al voor dat de eerste twee seizoenen wereldwijd te zien zijn, maar nu gaat de populaire Spaanse serie dus verder als een Netflix Original. In 2019 wordt seizoen 3 verwacht.

En verder…

Er was nog veel meer te doen om Netflix. Zo werd er meer bekend over het tweede seizoen van Mindhunter, maakte de streamingdienst de releasedata van Dear White People seizoen 2, GLOW seizoen 2, The Innocents seizoen 1 en Safe seizoen 1 bekend. Ook werd bekend dat de stekker uit Seven Seconds en Ash vs. Evil Dead is getrokken.

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?