Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 17 2020

Netflix heeft het afgelopen week even iets rustiger aan gedaan. Met 26 nieuwe titels is het een rustige week geweest, al was er wel genoeg te melden op het gebied van nieuws.

Nieuwe seizoenen in aantocht

Het was een week waarin heel wat bekend werd over wat we in mei allemaal op Netflix mogen verwachten. Zo weten we dat Snowpiercer in die maand van start gaat op de streamingdienst met wekelijkse afleveringen. Ook is er een nieuw seizoen van Queen of the South in aantocht. Seizoen 3 verschijnt op 29 mei online.

Deze week werd ook eindelijk bekend wanneer we op Netflix aan de slag kunnen met White Lines. Het project is afkomstig van de makers van La Casa de Papel en The Crown. Tevens werd de langverwachte releasedatum van Dynasty seizoen 3 bekendgemaakt. Tegelijkertijd was er slecht nieuws voor Riverdale dat een ingekort seizoen krijgt.

Mexicaanse en Italiaanse Original

Binnenkort mogen we op Netflix ook aan de slag met een aantal nieuwe buitenlandse Originals. Een daarvan is de romantische dramaserie Summertime die al op 29 april verschijnt. Vanuit Mexico kunnen we in mei aan de slag met Control Z, een serie die nu al wordt gezien als een soort opvolger van Élite.

Deze titels verschenen in week 17 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?