Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 18 2018

Mei is waanzinnig begonnen op Netflix. In week 18 konden we namelijk maar liefst 73 titels bijschrijven. Daarbij het lang verwachte begin van The 100, maar bracht 1 mei ook heel veel mooie films. De week werd afgesloten met het eveneens lang verwachte The Rain. De eerste Deense Netflix Original-serie doet denken aan series als The 100 en Lost, waarbij een regenbui nagenoeg heel Scandinavië uitmoord. Behalve heel veel titels was er misschien nog wel meer van het Netflix-front.

13 Reasons Why als grote surprise

Het bleek het best bewaarde geheim te zijn van Netflix. Op 18 mei verschijnt namelijk het tweede seizoen van 13 Reasons Why. Inmiddels is ook duidelijk geworden waar het tweede seizoen van de hitserie zoal over zal gaan. Ook van The Sinner wachten we op het tweede seizoen en kwam naar buiten dat in de Verenigde Staten het seizoen in de zomer gaat beginnen.

The Crown laat op zich wachten

Een langere wachttijd zit er op The Crown. De makers hebben namelijk duidelijk gemaakt dat het pas in 2019 zal worden dat het verhaal over Queen Elizabeth verder gaat. Wanneer Sabrina op Netflix verschijnt is nog afwachten, maar de spin-off van Riverdale heeft wel een officiële naam en de eerste beelden te pakken.

NPO sluit deal en Kimmy praat nog

In de komende periode mogen we ook op Netflix Nederlandse dramaseries en documentaires gaan verwachten. De NPO heeft namelijk een deal gesloten met de streamingdienst, dit is onderdeel van een proef. Waar hier de gesprekken zijn afgerond, praten de makers van Unbreakable Kimmy Schmidt nog met Netflix. Deze week werd duidelijk dat het vierde seizoen ook het laatste is, maar mogelijk komt er nog wel een afsluitende film.

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?