Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 18 2020

Mei is uit de startblokken geschoten met liefst 51 nieuwe nieuwe films, series en documentaires. De ruim vijftig titels verschenen in week 18 van 2020, met Modern Family als grote verrassing. Tegelijkertijd was er veel nieuws.

Modern Family

Te beginnen over Modern Family. Er zijn namelijk deze week acht seizoenen verschenen en Netflix kondigde direct aan dat er nog eens twee seizoenen zullen komen in de loop van mei. De lijst met te verschijnen titels van mei is gepubliceerd, daarin ontbrak nog Rick and Morty. Het vervolg van het vierde seizoen is namelijk wederom wekelijks te zien.

Slotseizoen, verlengd en gecanceld

Langzaam druppelen de eerste titels voor juni binnen. Zo zal het slotstuk van Fuller House te zien zijn. Deze week kondigde Netflix aan dat Borgen nieuw leven wordt ingeblazen, de Deense serie keert na bijna tien jaar terug. When Calls the Heart krijgt daarnaast een achtste seizoen en de makers van Orange is the New Black werken aan een social distance serie. De makers van Extraction hopen tevens op een vervolg van de film, dat zit er vooralsnog niet in voor Dare Me. Deze serie is namelijk toch wel verrassend gecanceld door USA Network. De makers zoeken nu een nieuw huis.

Deze titels verschenen in week 18 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?