Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 19 2018

Safe Netflix serie

Vergeleken met de afgelopen periode was het een rustige week op Netflix, tenminste als we praten over het nieuwe aanbod. De teller bleef steken op 25 titels. Daarbij onder meer de nieuwe serie Safe met Michael C. Hall in de hoofdrol. Als we kijken naar het nieuws was het opnieuw een mega drukke week bij Netflix.

Verlengd en gecanceld

In de Verenigde Staten worden deze weken alle knopen doorgehakt of series die niet in een vroeg stadium al waren verlengd mogen doorgaan of niet. Er vielen grote slachtoffers. Zo heeft FOX besloten om Lucifer niet verder te laten gaan, ABC heeft Designated Surivor na twee seizoenen gecanceld. The CW had beter nieuws, want The 100 krijgt een zesde seizoen, net zoals Peaky Blinders zelfs nog jaren door zal gaan. Netflix besloot mee te gaan in het goed nieuws te zorgen door Santa Clarita Diet te verlengen met een derde seizoen.

Eerste beelden 13 Reasons Why

Een opvallende nieuwe serie die is aangekondigd is You, van de makers van Riverdale en met een cast die we nog kennen uit Gossip Girl en Pretty Little Liars. Ook Ricky Gervais maakte bekend met een nieuw project bezig te zijn. Op 13 Reasons Why en Luke Cage hoeven we niet lang meer te wachten. Van deze twee series werden dan ook de trailers gelanceerd.

Deze titels verschenen in week 19 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week