Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 2 2019

Titans Netflix DC Robin

Netflix heeft deze week het gaspedaal even losgelaten ten aanzien van het aanbod. Met 21 nieuwe titels was het een relatief rustige week, zeker als je kijkt naar de afgelopen periode. Het lijkt wel een kortstondige onderbreking als je ziet wat er in de rest van januari zoal gaat verschijnen.

The 100

Moesten we tussen het vierde en het vijfde seizoen bijna anderhalf jaar wachten, dat is dit keer gelukkig niet zo. The 100 seizoen 6 verschijnt exact een jaar na de start van het vijfde seizoen. The CW heeft de releasedatum bekendgemaakt, nu is het nog wel wachten op de startdatum op Netflix. Ook de serie When Calls the Heart gaat spedig verder, want het vijfde seizoen komt in februari op Netflix.

Januari brengt nog veel moois

Nog veel sneller is het de beurt aan Grace and Frankie. Vrijdag staan dertien nieuwe afleveringen voor ons klaar. Aan het einde van het vierde seizoen was er een behoorlijke cliffhanger, hoe dit afloopt wordt deels al verklapt in de trailer. Behalve de dames is er in de tweede helft van januari veel meer moois, waaronder Suits.

Bella Ciao!

Van Spanje naar Italië? En wie zien we daar opeens zeer onverwachts op de set van La Casa de Papel? Deze week doken er foto’s op van de opnames van de hitserie en daar zijn al de eerste aanwijzingen te vinden voor het nieuwe seizoen.

Deze titels verschenen in week 2 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week