Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 2 2020

Noem het een pas op de plaats na een waanzinnig drukke eerste week van het jaar, Netflix voegde in week twee van 2020 ‘slechts’ zeventien nieuwe titels toe. Ondertussen was het op het nieuwsvlak wel ontzettend druk.

Druk eerste kwartaal

Wij maakten zelf de lijst van tien series om dit kwartaal naar uit te kijken. Daarin stond ook Ozark, waarvan pardoes de releasedatum bekend werd gemaakt. Elite seizoen 3 verschijnt in maart, terwijl het vierde verhaal van Fargo in april zal beginnen. Locke & Key komt in februari en heeft een spetterende trailer.

The CW haalt uit

The CW besloot deze week om veel goed nieuws te verspreiden. Zo werden er heel veel series verlengd. Riverdale gaat op voor een vijfde seizoen, Dynasty voor een vierde en alle DC-series gaan verder.

De beste van 2019

De lezers van deze site hebben massaal gestemd op de beste titels van 2019, met veel Spaanse winnaars. Niet bij de winnaars hoorde You, maar  we hebben wel zeven brandende vragen voor het derde seizoen op een rij gezet. De showrunner sprak ook al over het derde seizoen, waar Sabrina naar het nieuwe seizoen toewerkte met een ware videoclip.

Deze titels verschenen in week 2 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?