Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 20 2018

13 Reasons Why seizoen 3

Voor veel gebruikers van Netflix was week 20 een emotionele week. Het was namelijk de week waarin er afscheid genomen moest worden van Lucifer en Designated Survivor. Van beide series verscheen de laatste aflevering. Daarnaast liepen ook Riverdale en Arrow af én werd seizoen 2 van 13 Reasons Why toegevoegd aan het aanbod. In totaal verschenen er 31 titels op Netflix.

Plannen The CW bekend

Nu ook het tweede seizoen van Riverdale is afgerond was het voor The CW tijd om de plannen voor het najaar te onthullen. De Amerikaanse televisiezender maakte bekend dat de aankomende seizoenen van Jane the Virgin, iZombie en Crazy Ex-Girlfriend de laatsten zullen zijn. Daarnaast maakte The CW bekend op welke dagen series als Riverdale, Arrow en Dynasty uitgezonden zullen gaan worden.

Aniston speelt lesbische president

Jeniffer Aniston is gecast voor nog een rol in een Netflix Original. Eerder werd al bekend dat zij samen met Adam Sandler gaat spelen in Murder Mystery en nu is ze ook gestrikt voor First Ladies. Hierin zal zij een lesbische president van Amerika spelen. In First Ladies is zij getrouwd met Tig Notaro.

Nog een Royal Wedding

De wereld was afgelopen week in de ban van The Royal Wedding van Harry en Meghan en Netflix greep dat moment aan om het vervolg van A Christmas Prince aan te kondigen. Deze film was de kersthit van 2017 en in 2018 wordt er nog een schepje bovenop gedaan door Netflix. De streamingdienst kondigde op de dag van The Royal Wedding een sequel aan: A Christmas Prince: The Royal Wedding.

Deze titels verschenen in week 20 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week