Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 20 2020

Netflix heeft in week 20 alweer 30 nieuwe titels aan het aanbod toegevoegd. De opvolger van La Casa de Papel debuteerde, terwijl The Flash tot een einde kwam.

Brooklyn Nine-Nine

Qua nieuws was het ontzettend druk, want de grote series lieten van zich horen. Zo komt het vierde en laatste seizoen van 13 Reasons Why al in juni op Netflix, na nog geen driekwart jaar na de derde campagne. Brooklyn Nine-Nine krijgt eindelijk het langverwachte zesde seizoen én op dezelfde dag komen er ook nieuwe afleveringen van Queer Eye.

The 100

Het was niet het enige goede nieuws. Zo komt deze maand al het slotseizoen van The 100 op gang op Netflix en kunnen we uitkijken naar het derde verhaal van Harlan Coben. Na Safe en The Stranger is het nu raak met The Woods. Afscheid nemen gaan we doen van Fuller House, maar niet voor er nog drie huwelijken moeten worden voltrokken. Zoveel werd duidelijk in de trailer.

Wachten tot 2021

Slecht nieuws kwam er deze week ook naar buiten. Zo laten de nieuwe seizoenen van Riverdale, Dynasty en The Flash op zich wachten tot 2021! Knightfall is na twee seizoenen gecanceld, terwijl we ook op gaan naar het laatste seizoen van Gomorra. Nog wel in de pijplijn zijn de spin-offs van Arrow en The 100, al zullen we ook daar lang op moeten gaan wachten.

Deze titels verschenen in week 20 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?