Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 21 2018

The Flash Netflix seizoen 5

Netflix heeft een week afgesloten met 24 nieuwe titels. Waar iedereen eigenlijk nog in de ban was van 13 Reasons Why stonden de nieuwe films en series dus alweer te wachten. Daarnaast was het de week van tóch nog meer Lucifer, Barack Obama en de lijst van juni.

Lucifer stopt… maar nog niet helemaal!

De dreun van het stoppen van Lucifer hebben we nog altijd niet helemaal verwerkt, toch kwam er deze week goed nieuws. Er blijken namelijk al twee afleveringen te zijn opgenomen voor het nieuwe seizoen en FOX besloot deze uit te gaan zenden. Daar kwam snel de melding van Netflix overheen dat ook wij de extra episodes van Lucifer kunnen zien!

Barack Obama en Ryan Reynolds

Barack Obama en Ryan Reynolds hebben eigenlijk niets met elkaar te maken, behalve dat ze deze week allebei een contract tekenden met Netflix. Barack en Michelle Obama gaan aan de slag om producties te gaan maken. Reynolds is samen met de schrijvers van Deadpool gecontracteerd om een film te maken: Six Underground.

We mogen weer veel moois verwachten

De week werd afgesloten met de bekendmaking van het nieuwe aanbod op Netflix in juni. Zo mogen we onder meer de rentree verwachten van Shooter, Luke Cage en Marcella. In het najaar komt The CW met een aantal nieuwe series. Het is nog niet zeker dat deze op Netflix komen, maar we stelden ze wel alvast aan je voor.

Deze titels verschenen in week 21 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week