Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 21 2020

Netflix heeft een heerlijke week achter de rug. In week 21 verschenen er 34 nieuwe titels, met daarbij nieuwe seizoenen van Modern Family, het derde seizoen van Dynasty, het slotstuk van The Last Dance en de romantische dramaserie Sweet Magnolias. Op het nieuwsfront was het bizar druk.

Nederlandse producties

Zo is er eindelijk een releasedatum bekend van het tweede seizoen van Undercover. Tegelijkertijd is de eerste volledige Nederlandse Netflix Original Film aangekondigd.

Juni wordt puur vuurwerk

Deze week is ook al een aardig beeld ontstaan van de maand juni en wat wordt dit voor een topmaand! Zo komt het derde seizoen van The Sinner naar Netflix. The Order staat voor de tweede campagne en Marcella duikt in een nieuwe zaak. De laatste afleveringen van Alexa & Katie zullen te zien zijn en de trailer van 13 Reasons Why kwam uit.

Ook minder vrolijk nieuws

Juli krijgt tevens vorm, met The Kissing Booth 2 en het tweede seizoen van The Umbrella Academy. Minder vrolijk nieuws is dat Northern Rescue lijkt te zijn gecanceld en diverse acteurs van Elite zullen in het vierde seizoen niet meer terugkeren. Dat is wel het geval voor de makers van Safe en The Stranger. Zij werken nu namelijk aan het nieuwe Harlan Coben-verhaal: Stay Close.

Deze titels verschenen in week 21 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?