Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 22 2018

The Vampire Diaries seizoen 8 Netflix

Met bijna 97 nieuwe titels op Netflix was het een ontzettend drukke week. Daar zag het de eerste dagen van week 22 overigens niet naar uit, maar toen juni van start was gegaan was het bal. In twee dagen tijd werden er 87 films en series toegevoegd aan het aanbod, waardoor er in één week bijna honderd titels verschenen.

The Rain gaat door

Het succes van het eerste seizoen van The Rain heeft er toe geleid dat Netflix een tweede seizoen heeft besteld van deze Deense Original. Die verwachtingen waren er al vanwege het einde van seizoen 1, maar nu is het dus officieel. Het tweede seizoen van The Rain wordt in 2019 op Netflix verwacht.

Better Call Saul seizoen 4 heeft releasedatum

Better Call Saul ligt al tijden stil, maar er is nu eindelijk zicht op het vierde seizoen van deze Breaking Bad spin-off. Middels een puzzel lieten de makers van de serie de fans ontdekken wanneer Better Call Saul seizoen 4 van start gaat. In Amerika is dat op 6 augustus. Nu is het wachten op de bevestiging van Netflix.

Update Netflix-app en Beste van mei

Verder ontving de Netflix-applicatie voor Androidtoestellen wederom een significante update. De videospeler heeft namelijk een behoorlijke facelift gekregen van de appontwikkelaars. Daarnaast stond de week ook in het teken van de Beste Titels van mei op Netflix.

Deze titels verschenen in week 21 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week