Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 22 2020

Stilte voor de storm? Zo mocht deze week wel genoemd worden met 17 nieuwe titels op Netflix. De aankomende weken wordt het namelijk onwijs vuurwerk. Bij de zeventien titels zaten wel een aantal nieuwe topseries én films.

Groot nieuws in weekend

Het grootste nieuws van de week werd opgespaard tot het weekend. Eerst kwam naar buiten dat Tom Ellis alsnog een contract heeft getekend om terug te keren voor een zesde seizoen van Lucifer. Het groene licht kan dus aan. Vervolgens kondigde Netflix aan dat alle seizoenen van 24 op de streamingdienst zullen verschijnen. Dit bovenop de toch al indrukwekkende lijst van juni.

White Lines en Sweet Magnolias

De series van dit moment zijn White Lines en Sweet Magnolias. Van White Lines hebben we de meest prangende vragen voor het tweede seizoen op een rij gezet. Let op hier staan uiteraard spoilers in als je seizoen 1 nog niet hebt gezien. Over Sweet Magnolias gaat een interessante theorie rond. Hiernaast heeft Dark een releasedatum gekregen voor het slotseizoen, is Workin’ Moms verlengd voor een vijfde seizoen en kunnen we spoedig de allerlaatste afleveringen van Las Chicas del Cable verwachten.

Deze titels verschenen in week 22 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?