Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 23 2018

Sausage Party Netflix

Na de doldwaze week 22 met 97 titels was het deze week logischerwijs rustiger. De teller bleef ditmaal steken op 17 titels. Wel was er weer volop nieuws, waarbij een langverwachte release en een razendsnelle verlenging.

Eindelijk Orange is the New Black nieuws

Er verschenen zelfs al wat ongeruste artikelen, want waar bleef Orange is the New Black seizoen 6? Een nieuw seizoen verscheen toch telkens in juni, maar nu was het stil vanuit Netflix. Daar kwam deze week verandering in. Het wordt een maandje later, maar in juli gaat het verhaal eindelijk verder…. in een nieuwe gevangenis! Het was niet het enige releasenieuws, want ook Anne met een E komt in juli.

13 Reasons Why razendsnel verlengd

Het tweede seizoen van 13 Reasons Why was opnieuw een succes en Netflix twijfelde dan ook geen moment. Binnen een paar weken is de serie verlengd met een derde seizoen. Ook 3% krijgt een nieuw seizoen, in 2019 gaat het Braziliaanse verhaal verder. Leuk nieuws was daarnaast dat Eddie Murphy weer eens een film gaat maken en nog wel voor Netflix.

Slecht nieuws over Ray Donovan en Shadowhunters

Het was niet alleen goed nieuws dat deze week verscheen. Zo staat Ray Donovan in het verwijderalarm. Een teleurstelling is daarnaast het nieuws rondom Shadowhunters. Na drie seizoenen gaat de serie namelijk niet verder. Om het nog erger te maken wordt het ook nog eens lang wachten. Zou het tweede deel van het derde seizoen na de zomer verder gaan, het wordt nu begin 2019. Als doekje voor het bloeden komen er wel twee extra afleveringen om het verhaal af te ronden.

Deze titels verschenen in week 23 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week