Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 23 2020

Het is een ongewone week geweest op Netflix. Met 50 nieuwe titels ging het met het aanbod erg lekker, waarbij heel veel topseries een nieuw seizoen kregen. Tegelijkertijd was het juist op het nieuwsfront ontzettend rustig.

Rita terug

Het lijkt er bijna op dat door alle onrust van het moment in de Verenigde Staten partijen zoals Netflix het nieuws even opsparen tot het weer wat rustiger is. Het nieuws dat wel verscheen kwam dan ook vanuit andere hoeken. Zoals vanuit Denemarken, waar blijkt dat Rita toch nog een afsluitend vijfde seizoen krijgt.

The Alienist

Daarnaast is The Alienist na 2,5 jaar eindelijk terug met een tweede verhaal.: Angel of Darness. Dit zal eerst op TNT te zien zijn en daarna weer wereldwijd op Netflix. Eén van de hits van het moment op Netflix is Sweet Magnolias. We hebben vier dingen op een rij gezet die jij nog niet wist over Sweet Magnolias. Een andere nieuwe serie is Space Force. Hierin is een opmerkelijke rol weggelegd voor Lisa Kudrow. Maar waarom zit haar personage Maggie Naird eigenlijk in de gevangenis? Verder was er veel nieuws over Tiger King, want komt er een tweede seizoen? En Carole Baskin heeft het park in handen gekregen.

Deze titels verschenen in week 23 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?