Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 24 2018

Er zijn door Netflix 36 films en series toegevoegd aan het aanbod in Week 24. Eigenlijk ging het echter niet zozeer om alle titels die er bij zijn gekomen, maar om het nieuws dat Netflix Lucifer in leven houdt.

Lucifer seizoen 4

Netflix bestelde namelijk op het nippertje een vierde seizoen van Lucifer. Een paar weken geleden werd de serie nog onverwachts gecanceld door Fox. Fans waren ontroostbaar en ook Netflix zag nog voldoende perspectief voor deze serie en bestelde een nieuw seizoen.

Dat Lucifer seizoen 4 leefde bij veel mensen bleek ook wel uit de vele reacties die op social media geplaatst werden, kort nadat het nieuws bekend was gemaakt.

Gevangenis Orange is the New Black

Het zesde seizoen van Orange is the New Black zit er eindelijk aan te komen, maar dit nieuwe deel zal zich niet afspelen in gevangenis Litchfield. Na de opstand zullen de inmates naar een ander plaats waar ze hun straf uit moeten zitten verplaatst worden. Netflix toonde afgelopen week alvast foto’s van de nieuwe gevangenis.

13 Reasons Why, Shooter, games en nieuwe series

Zelfs een maand nadat 13 Reasons Why seizoen 2 is verschenen blijft het de gemoederen bezig houden. We behandelden negen vragen waarmee je zit na het kijken van seizoen 2. Naar Shooter seizoen 3 wordt juist uitgekeken en daar zijn tenminste vijf redenen voor te bedenken. Netflix haalde afgelopen week verder het nieuws door drie nieuwe series aan te kondigen en werd er bekend dat er een interactieve gameserie van Netflix in de maak is.

Deze titels verschenen in week 24 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?