Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 25 2018

Er zijn door Netflix 22 films, series en documentaires toegevoegd aan het aanbod in Week 25. Deze week werd er een begin gemaakt met Shooter seizoen 3 en kwam Luke Cage terug voor de tweede campagne. Daarnaast was er ook weer volop nieuws.

Startdata bekend

Het tweede seizoen van Ozark wordt al enige tijd verwacht, nu is de releasedatum bekendgemaakt. Opnieuw zal de familie Byrde voor heel wat uitdagingen komen te staan. Daarnaast heeft The CW het najaarsschema naar buiten gebracht. Zodoende weten we nu wanneer Riverdale, Dynasty, The Black Lightning, de series uit de Arrowverse en Crazy Ex-Girlfriend verdergaan.

Martin Garrix en Michael C. Hall

De documentaire over onder meer Martin Garrix – What We Started – zal komende maand op Netflix verschijnen. Daarnaast keert Michael C. Hall ook alweer snel terug op Netflix. Na Safe heeft hij alweer een nieuw project. Het succesvolle duo achter Dark gaat meer series maken voor de streamingdienst en de bestseller To All the Boys I’ve Loved Before wordt verfilmd. Tenslotte keken we uiteraard ook terug op de verlenging van Lucifer, want inmiddels is er al meer bekend geworden over het vierde seizoen.

Deze titels verschenen in week 25 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?