Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 25 2019

Netflix heeft in week 25 alweer 36 nieuwe titels aan het aanbod toegevoegd. Het was onder meer de beurt aan The Missing spin-off Baptiste en het tweede seizoen van DARK. Daarnaast verscheen onder meer de film Man of Steel en zat Netflix ook wat betreft nieuws niet stil.

Allemaal verlengingen

De nieuwsweek werd vooral gevuld met nieuwe titels die we in de komende periode mogen verwachten. Zo maakte Netflix bekend welke titels we in de eerste helft van juli mogen verwachten, met onder meer Suits seizoen 7. Ook werden de releasedata van Cable Girls seizoen 4, Queer Eye seizoen 4 en GLOW seizoen 3 bekend. The CW maakte daarnaast zijn uitzendschema voor het najaar bekend, waardoor we weten wanneer series als Riverdale, The Flash, Dynasty, Arrow en Supergirl terug zijn.

Vervolg Zweedse crimereeks Snabba Cash

Netflix gaat aan de slag met een vervolgserie over de Zweedse crimefilms Snabba Cash. Jens Lapidus van de oorspronkelijke boeken is verantwoordelijk voor het script. Ook werd duidelijk dat Chambers na één seizoen wordt geannuleerd. The Rain komt op zijn beurt voor een derde seizoen, maar dat is ook meteen het slotseizoen.

Deze titels verschenen in week 25 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?