Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 25 2020

Met 29 nieuwe titels heeft Netflix weer een mooie week achter de rug qua nieuwe films en series. Daar zaten heel wat toffe series bij met nieuwe seizoenen, waar we op los kunnen. Van het nieuwsfront was het ook weer eens druk.

Ferry

De afgelopen weken viel er weinig te melden, maar inmiddels worden de diverse producties weer langzaam opgestart. Dat zorgt ervoor dat Netflix ook weer nieuws naar buiten kan brengen, zoals over Undercover. Eén van de geliefde personages uit deze serie krijgt namelijk een eigen film. Het leven van Ferry Bouman wordt belicht in de film Ferry.

Veel series komen eraan

Er zijn ook weer aardig wat nieuwe titels aangekondigd. Zo komen Gotham, Karppi, The Protector en The Rain in de komende periode met nieuwe seizoenen. Valeria en Blood & Water zijn verlengd voor een tweede seizoen, terwijl The Sinner zelfs een vierde seizoen zal krijgen.

13 Reasons Why

Afgelopen week verscheen het slotseizoen van 13 Reasons Why. Dylan Minette bespreekt dit opmerkelijke slot. Een andere titel die veel losmaakt is de film 365 dni. De grote vraag is inmiddels, komt er een tweede film? Deze zomer mogen we ons ook opmaken voor de rentree van een 13 Reasons Why-ster. Katherine Langford is te zien in Cursed. En de serie Warrior Nun zal debuteren met Nederlandse inbreng.

Deze titels verschenen in week 25 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?