Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 26 2020

Met 18 nieuwe titels lijkt het op papier misschien een rustige week op Netflix, maar schijn bedriegt. Er kwamen ontzettend veel toptitels bij en Netflix overspoelde ons met goed nieuws. Want er is heel veel aangekondigd voor de aankomende periode.

Lucifer

De week begon al fantastisch met het nieuws dat er definitief een extra seizoen van Lucifer komt. De releasedatum van seizoen 5 liet zich volgen door de aankondiging van het zesde seizoen. Last Chance U keert ook terug, maar dan wel in een nieuwe vorm. Na vijf seizoenen worden de American Football-velden verlaten en komt er een seizoen over basketbal.

Stranger Things

Van de makers van Stranger Things was er ook volop nieuws. De producers zijn namelijk aan de slag met Unsolved Mysteries, het eerste seizoen verschijnt in juli. De acteur achter Jim Hopper en de Duffer-brothers spraken daarnaast uitgebreid over de toekomst van Stranger Things.

Juli wordt krankzinnig

Vervolgens kwam al het nieuws over wat we in juli mogen verwachten. En dat wordt in één woord krankzinnig! Vis a Vis: El Oasis zal komende maand te zien zijn en de Spaanse reeks gaan afronden. Queen of the South krijgt niet één maar gelijk twee seizoenen erbij en Suits begint aan het achtste seizoen. Ook Good Girls komt in juli met een nieuw seizoen. Tenslotte werd er een nieuwe Nederlandse serie aangekondigd.

Deze titels verschenen in week 26 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?