Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 27 2019

Netflix heeft deze week 55 nieuwe titels aan het aanbod toegevoegd. Het was dan ook een super drukke week qua titels met onder meer elf seizoenen van The Big Bang Theory en alle seizoenen van The Fresh Prince of Bel-Air. Ook was er weer volop nieuws.

13 Reasons Why

Het derde seizoen van 13 Reasons Why is onderweg naar Netflix. Alhoewel lange tijd niets bekend was over de releaseperiode van het nieuwe seizoen, heeft de jonge acteur Zach Prusak op Twitter laten weten dat seizoen 3 in oktober 2019 bij de streamingdienst verschijnt. Netflix heeft daarnaast de rechten aangekondigd van een nieuwe tienerserie. Het gaat om de bovennatuurlijke thrillerserie The A List die eerder te zien was bij BBC.

You Me Her en Bonusfamiljen

Er was nog meer goed nieuws vanuit Netflix. De releasedata van zowel You Me Her als Bonusfamiljen werden bekend. Beide series verschijnen nog in juli op Netflix met nieuwe seizoenen. Ook werd duidelijk dat de makers van Haunting of Hill House niet alleen werken aan een vervolg, maar ook aan een nieuwe horrorserie genaamd Midnight Mass.

Deze titels verschenen in week 27 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?