Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 27 2020

Netflix is in de eerste dagen van juli compleet ontploft. Er zijn maar liefst 105 nieuwe films, series en documentaires toegevoegd in deze week. Nu we een wat slechtere week qua weer tegemoet gaan komt dat dus mooi uit. Of het is de ideale start van je vakantie.

Veel series verlengd

De week qua nieuws stond vooral in het teken van series die zijn verlengd. Daarbij twee reeksen die de afgelopen maanden zeer goed zijn ontvangen. Into the Night, de Belgische Original, zal worden voorzien van een tweede seizoen. Datzelfde geldt voor Never Have I Ever.

Ozark

Twee andere series zijn verlengd met de melding erbij dat dit gelijk het finaleseizoen zal worden. Ozark en The Kominsky Method keren terug voor één laatste hoofdstuk waarin de verhalen worden afgerond. Deze week begon het Formule 1-circus ook weer in Oostenrijk. Daar werd duidelijk dat er gewerkt wordt aan Drive to Survive 3.

Better Call Saul

Minder goed nieuws is er voor de fans van Riverdale. De spin-off Katy Keene is namelijk na één seizoen gecanceld. Het zou ook wel eens lang kunnen duren voor we seizoen 5B van Lucifer gaan zien en de grote vraag is nog altijd of Walter en Jesse zullen verschijnen in het slotseizoen van Better Call Saul.

Deze titels verschenen in week 27 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?