Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 28 2018

Netflix heeft liefst 77 films en series toegevoegd aan het aanbod in Week 28 van 2018. Het hoogtepunt was het verschijnen van het zesde seizoen van Suits, al zat daar ook een tegenvaller bij. Het hele seizoen werd verwacht, maar Netflix bleek alleen voor de afleveringen één tot en met tien de rechten te hebben bemachtigd. De rest van Suits seizoen 6 verschijnt later dit jaar op Netflix.

Downloadfunctie verbeterd

In week 28 werd ook de downloadfunctie van Netflix verbeterd. De update komt op een uitstekend moment, vlak voor de start van de zomervakantie. Door de update worden bekeken afleveringen die zijn gedownload automatisch verwijderd en de volgende aflevering weer gedownload. Dat scheelt geheugen op het apparaat.

Bedenker La Casa de Papel naar Netflix, trailer OITNB

Ook wist Netflix het brein achter La Casa de Papel, Alex Pina, te strikken. De bedenker en schrijver van de Spaanse hitserie gaat exclusief aan de slag voor de streamingdienst. Verder lanceerde Netflix ook de officiële trailer van het zesde seizoen van Orange is the New Black.

Nederlands boek verfilmd

Netflix gaat het Nederlandse boek Brief voor de Koning verfilmen. Het boek van Tonke Dragt is in Nederland zeer geliefd en Netflix is gecharmeerd van het verhaal en er van overtuigd dat het wereldwijd kan aanslaan. Er wordt dan ook een Engelstalige familieserie van gemaakt.

Deze titels verschenen in week 27 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?