Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 28 2019

Met 28 nieuwe titels in week 28 (toeval?) heeft Netflix weer een solide week achter de rug. Daarbij zijn er vooral nieuwe seizoenen van topseries verschenen. Wat te denken van Suits, You Me Her en Bonusfamiljen. Ook is de remake van Designated Survivor begonnen: 60 Days.

Geen zorgen om Friends

Het grootste nieuws van deze week ging uiteindelijk Nederland niet aan. Friends gaat in de Verenigde Staten namelijk van Netflix verdwijnen en even was er de vrees dat dit ook voor de rest van de wereld het geval zou zijn. Dat bleek al snel niet het geval.

The Society en Mindhunter

Meer goed nieuws was er te melden over The Society, want deze serie is verlengd met een tweede seizoen. Ook is de releasedatum van Mindhunter bekend geworden, seizoen 2 verschijnt namelijk in augustus. Komende week kunnen de fans van You tevens al uitkijken naar Secret Obession.

Vakantie!

Over How To Get Away With Murder kwam er minder positief nieuws naar buiten. De serie rondom Viola Davis zal na het zesde seizoen gaan stoppen. De makers krijgen zo wel de kans het verhaal goed af te ronden. Over afgeronde series gesproken: nu de vakanties beginnen hebben wij een artikel gemaakt over series die in zijn geheel op Netflix staan. Heerlijk bingewatch materiaal voor de vakantiemaanden!

Deze titels verschenen in week 28 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?