Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix: Week 28 2020

Na de complete explosie van vorige week met 105 nieuwe titels is het deze week weer ‘normaal’. Netflix heeft 21 nieuwe titels toegevoegd. Daarnaast was het erg druk op het nieuwsfront.

The Crown langer, Sabrina klaar

Het meest verrassende nieuws kwam van het Britse koningshuis. The Crown zou na vijf seizoenen gaan stoppen, maar de maker heeft nu besloten dat er tóch een zesde seizoen komt. Op die manier kan het verhaal goed worden afgerond. Dat zal niet het geval zijn voor Sabrina. De spin-off van Riverdale is namelijk gecanceld. Voor Dead to Me komt er ook een einde, maar de dames krijgen wel een finaleseizoen al hun problemen op te lossen.

Prequel The 100

Netflix kondigde daarnaast een vijfde seizoen aan van The Last Kingdom, The Umbrella Academy heeft een trailer van het tweede seizoen en de compleet nieuwe serie Away is in aantocht. Op de afsluitende interactieve film van Kimmy Schmidt was het in ons taalgebied langer wachten, maar hiervoor is nu ook een datum bekend. En is komende week de pilot van de prequel van The 100 te zien, we hebben alle informatie voor je verzameld.

Bird Box en Luther

Van het filmfront kwam deze week ook het nodige nieuws. Zo blijkt Bird Box een opvolger te krijgen: Malorie. De productie hiervoor is zelfs al begonnen. Zover is Idris Elba en zijn team nog niet, maar de acteur meldt wel dat de kans heel groot is dat Luther een afsluitende film krijgt.

Deze titels verschenen in week 28 nieuw op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?